Geperforeerd bannermateriaal gemaakt op basis van polyester, PVC-gecoate stof. Het wordt voornamelijk gebruikt voor buitentoepassingen. Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukbaar. Het materiaal is lichter dan frontlit. Bestand tegen uitrekken, temperatuur en blootstelling aan UV-straling. Het materiaal kan aan elkaar worden gelast. Hoge duurzaamheidsparameters.

Mesh Economy
PVC gaas met een lagere weerstand en een lager gramsgewicht, voornamelijk gebruikt als alternatief voor goedkope gelamineerde spandoeken, voor reclame met één paneel en voor een kortere periode.

Mesh standaard
PVC mesh, zeer resistent en duurzaam. Het meest populaire materiaal, vaak gebruikt voor grootformaat- en aan elkaar gelaste delen.

Mesh Premium
PVC mesh, extreem resistent en duurzaam. Het is perfect voor de grootste grootformaat producten bestaande uit meerdere panelen, vooral aanbevolen wanneer het spandoek wordt blootgesteld aan zeer zware weersomstandigheden. Er is ook de mogelijkheid om dubbelzijdig te bedrukken.

Speaker Mesh
Er zijn ook speciale soorten mesh beschikbaar, zoals speaker mesh (membraan). Het is een speciaal gaas met verhoogde luchtstroom, waardoor het voor audiosystemen kan worden geïnstalleerd zonder het geluid te dempen.

E-mailen
Bellen