Het meest populaire materiaal voor enkelzijdige reclame, voornamelijk buitenshuis gebruikt. Dergelijke banners worden gedrukt op drie soorten oppervlakken en het is mogelijk om te printen met behulp van drie verschillende technologieën. Dit stelt ons in staat om, afhankelijk van de verwachtingen, perfecte producten aan te bieden voor verschillende soorten displays. Dergelijke spandoeken zijn bestand tegen elke weersomstandigheden, waaronder UV-straling. Prints hebben geen extra laminaatbescherming nodig. De meest populaire afwerkingen zijn: lassen en oogjes, ringen, pezen en klitteband.


Frontlit Economy 
PVC banner, gelamineerd, geschikt voor buiten reclame voor een korte duur. Geschikt voor een periode van 3-6 maanden.

Frontlit Standaard
PVC banner, semi-gecoat, zeer resistent en duurzaam. Het meest populaire materiaal, vaak gebruikt voor ontwerpen met een groot formaat en meerdere panelen. Ook verkrijgbaar met Europese brandwerende certificaten.

Frontlit Premium
PVC banner, gecoat, extreem resistent en duurzaam. Perfect voor de grootste grootformaat ontwerpen bestaande uit meerdere panelen, vooral aanbevolen op plaatsen waar het spandoek wordt blootgesteld aan zeer zware weersomstandigheden. Het beschikt over Europese brandwerende certificaten.


E-mailen
Bellen